23. toukokuuta 2024

Uusi kissapeli: Little Kitty, Big City

Tämä blogipostaus sisältää mainoslinkkejä. 


Joskus sitä vain katuu kaikkia elämänsä aikana tekemiään päätöksiä. Joskus sitä toivoo että pystyisi matkustamaan aikakoneella ajassa taaksepäin. Kohtasin päivän jona kaduin kamalasti konsolivalintaani.

Sain sattumalta tietää kissapelistä Little Kitty, Big City sen julkaisupäivänä 9.5.2024.

 


 

Tämä kissapeli julkaistiin tuona päivänä kaikille alustoille... paitsi Playstationille. Ja minähän pelaan vain PS5:llä ja PS4:llä.

Eli joo, Little Kitty, Big City on saatavilla PC:lle, Switchille ja Xboxille. Se on jopa Xbox game passissä! 

Joskus elämä vain on niin epäreilua.

Olen siis joutunut pelaamisen sijaan tyytymään katsomaan striimejä tästä pelistä. Haluaisin niin hirveästi pelata sitä itse. 

 


 

Pelissä Little Kitty, Big City pelataan mustana kissana joka on eksyksissä isossa japanilaisessa kaupungissa. Ja pelejä joissa oikeasti pelataan kissana ei ole kovin paljoa. Ei ainakaan konsoleilla. Ja minähän en laske näihin mukaan niitä "kissa"pelejä jotka mainostavat söpöllä kissankuvalla, mutta sitten pelillä itsellään ei ole mitään tekemistä kissojen kanssa. Tai se on vain tylsä pulmapeli, missä ne niinsanotut "kissat" ovat kuutioita, tai jotakin muuta yhtä tyhmää.

Mielestäni Little Kitty, Big City näyttää monella tapaa samalta kuin Untitled Goose Game. Ja tässä kissapelissä on myös hattusimulaattori, ihan niin kuin legendaarisessa pelissä Goat Simulator. Suosittelen todella näitä kahta hassua eläinpeliä, ne ovat tosi hauskoja, erityisesti kaverin kanssa pelattuna. Mutta samaan hengenvetoon täytyy muistuttaa että Little Kitty, Big City on pelkästään yksinpeli.

 



Tuleeko Little Kitty, Big City PS4:lle/PS5:lle?

Toivon todella niin. En pystynyt löytämään netistä mitään tietoa mahdollisesta julkaisusta. Joten jää nähtäväksi saadaanko tämä ihana kissapeli koskaan Playstationille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti