14. maaliskuuta 2024

I Love Finding Cats: Arvostelu (PS5)

I Love Finding Cats on yksi monista hidden object-peleistä, joissa keskitytään kissojen löytämiseen eri ympäristöistä. Tässä pelissä etsitään kissoja kauniissa paikoissa ympäri maailmaa.

 

I love finding cats collectors edition game

 

I Love Finding Cats-pelissä ei lopulta ole etsittävänä kovin montaa kissaa. Itse asiassa suurin osa ajasta käytetään ihan muiden esineiden kuin kissojen etsimiseen. Tämä oli minulle iso pettymys.

Mutta onneksi tässä pelissä on sentään jotain vaihtelua. Kissojen etsimisen lisäksi pelissä on myös palapelejä, joissa kaikissa on luonnollisesti söpöjä kissoja. Palapelit saattavat aluksi tuntua hieman lannistavilta, mutta kun niistä saa käsityksen, ne ovat itse asiassa melko yksinkertaisia.

Mutta minusta tämä japanilaisten onnenkissojen maneki-nekojen pulma tuntui jostain syystä painajaismaiselta. Liian monta samanlaista kissaa varmaan.




Pelissä on myös bonusominaisuus. Kun löydät kissoja, saat pisteitä, ja tällä "valuutalla" voit adoptoida kissoja, jotka olevinaan kulkevat mukana matkoillasi.

 


 

Koska englanti ei ole äidinkieleni, joitain esineitä oli vaikea löytää, koska en yksinkertaisesti tiennyt, mitä esineiden englanninkieliset nimet tarkoittavat. Yleensä englannin taitoni riittää pelaamaan englanninkielisiä pelejä, mutta ei tällä kertaa. En esimerkiksi tiennyt, mikä on garland tai toucan tai cupola tai hollyhock tai bunting.

Minulle pelin kohokohta oli kai tämä taso, jossa jotain suosikkipeliini liittyvää piileskeli....

 



Tekniseltä kannalta katsottuna PS5:llä kursori liikkui aivan liian nopeasti minun makuuni. Heti helpottui kun vähensin sen herkkyyttä.

On pettymys, että tässä pelissä ei ole platinium trophyä. Kuulemma jotkut trophyt voivat olla bugisia. Ja en tiedä vieläkään miten saada golden star, joka vaaditaan pariin trophyyn.

Jos haluat haastaa aivosi, tämä peli on sinua varten. Pulmat vaikeutuvat pelin edetessä, joten kissojen löytäminen ei sovi kärsimättömille ihmisille. Kuten minulle. Hermot meni monta kertaa.

 


 

Yhteenvetona: liian vähän kissoja, liikaa muuta paskaa. Myös pelin normaali hinta on mielestäni liian korkea tämän tyyppiselle pelille.

Vaikka rakastan kissoja, en aio enää pelata tai ostaa lisää tätä I love finding... pelisarjaa.

Jos haluat vain löytää paljon kissoja, etkä muita esineitä, suosittelen kokeilemaan muita kissateemaisia piilo-objektipelejä, kuten A Building Full of Cats, A Castle Full of Cats tai Hidden Cats in London.

 

Tässä lyhyt pelivideo pelistä I Love Finding Cats! - Collector's Edition (PS5).

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti