22. helmikuuta 2024

Killer Klowns-peli sai julkaisupäivän

Killer Klowns from Outer Space: The Game on Illfonicin tulossa oleva asymmetrinen moninpeli, joka perustuu samannimiseen 80-luvun ikoniseen elokuvaan. Nyt pelin julkaisupäivä on paljastettu, se on 4.6.2024.

 

killer klowns from outer space game poster

 

Samalla peli tuli ennakkotilattavaksi Steamissa sekä Playstationin ja Xboxin kaupoissa. Jos pelin ennakkotilaa saa early accessin, joitain kosmeettisia skinejä, ja jopa yhden klovnihahmon (Slim) bonuksena. Pelin perusversio maksaa 39.99 euroa, ja digital deluxe edition kustantaa 59.99.

Pelistä julkaistiin myös gameplay traileri.

 


Saammeko vihdoin epäsymmetrisen kauhumoninpelin, joka voi kilpailla Friday the 13th: The Game -pelin kanssa? Muissa vastaavissa peleissä, kuten Dead by Daylight, The Texas Chain Saw Massacre ja Evil Dead: The Game, ei yksinkertaisesti ole F13:n hauskuutta ja monipuolisuutta.

Olen itse menettänyt toivoni että koskaan tulee yhtä hyvää moninpeliä kuin Friday. Mutta valitettavasti F13-peli lakkaa olemasta vuoden 2024 lopussa, joten hyvälle vaihtoehdolle olisi tilaa.

En ole nähnyt Killer Klowns -elokuvaa, mutta se ei tietenkään estäisi minua nauttimasta siihen perustuvasta pelistä. Hitto, en ole edes nähnyt juurikaan Friday-elokuvia, ja rakastan sitä peliä silti ihan liikaa.

Mutta Killer Klowns menetti minut kun kuulin että se on 3vs7... F13:ssa on parhaat mahdollisuudet selviytyä, koska se on 1vs7(8). Kaikissa muissa vastaavissa peleissä on vähemmän selviytyjiä ja vielä enemmän tappajia. Ja sanon ei kiitos niille peleille.

Tiedän että jotkut ihmiset haluavat vain tappaa ja haluavat pelien suosivan voimakkaasti tappajaa. Jotta pakeneminen ja selviytyminen olisi harvinaista. Mutta se ei ole mitä minä haluan peleiltäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti