20. helmikuuta 2024

PS5-ohjain ei lataudu?

Ensinnäkin, PS5-ohjaimet ovat perseestä. Me oltiin käytetty alkuperäisiä valkoisia PS5-ohjaimia vain muutaman vuoden ajan kun ne alkoivat driftata, ja niiden akku kestää yhä vähemmän aikaa. Nykyään voi olla niin, että täydellä latauksella, 3 palkkia, akku kestää jopa vain noin puoli tuntia.

PS5-ohjaimet ovat paljon huonompia kuin PS3- ja PS4-ohjaimet. Tuntuu melkein siltä kuin nämä PS5-ohjaimet olisi tehty tarkoituksella kestämään vähemmän aikaa. Jotta ihmiset ostaisivat lisää ohjaimia...

Joten meidän piti ostaa uudet ohjaimet. Nyt meillä on niitä 5 (!!): violetti, vaaleanpunainen ja musta ja nuo kaksi valkoista.

 


 

Mutta sitten alkoi uusi ongelma. Ohjain näennäisesti lataa itseään, valo vilkkuu. Mutta monen tunnin "latauksen" jälkeen akku voi silti olla täysin tyhjä.

Koska meillä on 5 ohjainta tiesimme että ongelma ei ole itse ohjaimessa. Mietittiin että latauskaapeli voisi olla rikki.

Mutta sitten luin netistä ihmisistä, joilla on ollut sama ongelma, ja he ovat jopa ostaneet uuden latauskaapelin, mutta silti ongelma ei ole korjaantunut.

Mutta huomattiin että ohjaimet eivät lataudu edes ollessaan kytkettynä toiseen laitteeseen PS5:n sijaan. Ehkä syynä on sittenkin kaapeli?

Joten ostettiin uusi latauskaapeli, ja se jopa korjasi ongelman.

Huomattiin että vanhassa kaapelissa ohjaimen ja kaapelin liitäntäkohta oli hieman löysä verrattuna uuteen, jossa se on paljon kiinteämpi. Tämä selittäisi, miksi ohjaimet joskus latautuivat, ja joskus eivät.

 


 

Tämä ongelma sai minut ahdistumaan, koska haluan epätoivoisesti pelata, varsinkin suosikkipeliäni, enkä pysty pelaamaan johdon ollessa kytkettynä ohjaimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti