20. syyskuuta 2024

My Time at Evershine: Ensimmäinen traileri


 

Pelin My Time at Evershine ensimmäinen traileri on julkaistu!

 

 


 

Pelin Kickstarter-kampanja alkaa 24.9.

My Time at Evershine julkaistaan PC:lle, Playstation 5:lle ja Xbox Series X|S:ille. Pelin julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Pathea on kertonut että My Time at Evershineä ei todennäköisesti julkaista Switchille. Olisikin jo korkea aika Switch 2:lle, ja itse asiassa Evershine saattaa hyvinkin olla yksi ensimmäisistä peleistä joka julkaistaan kyseiselle konsolille.

 

Tätä kaikkea on peli My Time at Evershine

 

Kolme vuotta My Time at Sandrockin tapahtumien jälkeen Duvos Empire on ottanut haltuunsa Orzun rauniot, joita Ethea väittää myös omakseen, mikä johtaa jännittyneeseen tilanteeseen aivan vapaan kaupunkien liiton rajan pohjoispuolella, pohjoisella Eufaulalla. Vastauksena Allianssi käynnisti pohjoisen kehityssuunnitelman, jonka tarkoituksena on siirtää alueelle lisää siirtokuntia ja perustaa uusi kaupunkivaltio parempaa puolustusta varten. Evershine on yksi kuudesta uudesta suuresta siirtokunnasta alueella, ja sillä tulee olemaan keskeinen rooli meneillään olevissa vihollisuuksissa. Se kutsuu kaikkia uusista mahdollisuuksista kiinnostuneita muuttamaan alueelle...


Kehitä romanttisia suhteita kahdeksan hurmaavan sinkun kanssa, joista kaksi on valittu tukijoiden äänillä, ja koe sydäntä jyskyttävät hetket jokaisessa vuorovaikutuksessa. Romanssin lisäksi tapaat yli kaksikymmentä ainutlaatuista NPC:tä, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja jotka ovat valmiita olemaan osa tarinaasi. Kun kutsut heidät elämääsi, muodostat syviä, kestäviä siteitä, jotka vahvistuvat ajan myötä.


Avery on siis vahvistettu deittailtavaksi poikamieheksi!




Ryhdy vapaiden kaupunkien rajoilla sijaitsevan upouuden siirtokunnan kuvernööriksi ja kohtaa mahtava Duvos-imperiumi. Rekrytoi uudisasukkaita, rakenna infrastruktuuria, kesytä erämaata ja ohjaa ihmisiäsi luomaan Alliancelle uusi idyllinen linnoitus, joka on täynnä lumoavia hahmoja ja ikimuistoisia tarinoita. Tässä uudessa jatko-osassa on selkeämpi antagonisti, joka tuo entistä enemmän seikkailua ja jännitystä.

My Time At Evershine on tähän mennessä sarjan kaunein ja realistisin peli. Ympäristöt ovat suurempia ja monipuolisempia, hahmot ovat realistisempia ja liikkeestä kaapattu animaatio luo uskottavamman maailman.


Ensimmäistä kertaa My Time -sarjassa kampanjasta voi nauttia yksin tai moninpelitilassa jopa neljän pelaajan kanssa, mikä tekee pelistä ihanteellisen perheelle ja ystäville. Ykköspelaaja hallitsee pääjuonen vauhtia, kun taas kaikki pelaajat jakavat resurssit ja rahat, jolloin kaikki voivat tehdä yhteistyötä ja osallistua seikkailuun yhdessä.


Tämä kunnianhimoinen jatko-osa asettaa pelaajat kaikkivoivan kuvernöörin rooliin, joka ei voi vain rakentaa uutta infrastruktuuria ja tutkia, vaan myös johtaa NPC-tiimiä. Nämä NPC:t huolehtivat päivittäisistä tehtävistä, kuten resurssien rakentamisesta ja keräämisestä, jolloin kuvernööri voi keskittyä tärkeämpiin päätöksiin.


Sosiaalinen leikki oli olennainen osa My Time At Sandrock- ja My Time At Portia -pelejä. My Time At Evershinessä Pathea aikoo laajentaa näitä järjestelmiä entisestään. Pelaajat voivat värvätä jopa 3 seuraajaa seuraamaan heitä päivittäisillä tehtävillä tai lähettää heidät tekemään tehtäviä Pohjois-Eufaulassa. Pathean tavoitteena on kampanjassa 8-10 romanttista hahmoa, ja kymmeniä lisää tavataan pelin aikana. Pelaajien on myös otettava huomioon seuraajiensa tarpeet ja toiveet, sillä väsymys ja nälkä vaikuttavat moraaliin ja suorituskykyyn. Roolipelifanit rakastavat hahmojen välistä syvää vuorovaikutusta ja mahdollisuutta luoda merkityksellisiä suhteita romanttisten hahmojen kanssa, jotka on punottu mukaan juoneen, ja enemmän mahdollisuuksia kehittää siteitä kampanjan alkuvaiheessa.

 


 

My Time At Evershine sisältää täyden mod-tuen sekä yksin- että moninpeleille, jolloin pelaajat voivat mukauttaa ja laajentaa roolipelikokemustaan. Pelaatpa sitten yksin tai ystävien kanssa, mahdollisuudet luovuuteen ja uuteen sisältöön ovat rajattomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti