26. syyskuuta 2024

My Time at Evershine: Kickstarter-traileri

Pelin My Time at Evershine Kickstarter-kampanja on ollut suuri menestys. Se saavutti alkuperäisen 200 000 dollarin tavoitteensa vain 35 minuutissa. Ja ensimmäisen vuorokauden aikana Pathea oli kerännyt jo lähes miljoona dollaria kolmatta My Time-peliään varten.

 


My Time at Evershine julkaistaan näillä näkymin keväällä 2026. Mutta pelin Kickstarter-tukijat (vähintään 35 dollaria lahjoittaneet) pääsevät pelaamaan alpha-versiota jo alkuvuodesta 2025.

Voit tukea peliä 24.10.2024 asti Kickstarterissa.



 

Onko Logan My Time at Evershinessä?

Kaikkien suosikkipoikamies, My Time at Sandrockin Logan, nähdään myös Evershinessä kunhan vain Kickstarter-tavoite saadaan täyteen.

 



Jos tuet peliä voit äänestää yhtä sinkkumiestä ja yhtä sinkkunaista suurempaa ja parempaa romanssitarinaa varten. Myös muita vaihtoehtoja voi deittailla, mutta heidän tarinassaan tulee olemaan vähemmän sisältöä.

Yhdellä poikamiehistä on tuttu nimi. Se on Stev, Duvosin sotilas, pelistä My Time at Sandrock.

 


 

Kickstarter-kampanjan aloittamisen yhteydessä julkaistiin myös lisää tietoa My Time at Evershinestä:

Muiden pelaajien kanssa voi mennä naimisiin moninpelissä! 

Ensimmäistä kertaa My Time-sarjassa on mahdollista valita vaikeustaso.

Ja mitä hahmojen luomiseen tulee, jos tietty Kickstarter-tavoite saavutetaan, on mahdollista valita hahmon pituus.

 


 

Evershinen taiteellinen tyyli on erilainen kuin aikaisemmissa peleissä. Hahmot ovat realistisempia. Jotkut pelaajat pitävät muutoksesta, ja jotkut vihaavat sitä. On selvää että Pathea yrittää kosiskella isompaa yleisöä. Onnistuvatko he siinä, vai vieraannuttavatko pelisarjan fanit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti