13. syyskuuta 2024

My Time at Sandrock: Lyhyt avioliitto-opas

Onko tämä lyhyt avioliitto-opas, vai opas lyhyeen avioliittoon? Ehkä molempia. 

Tähän mennessä olen mennyt naimisiin kolmen eri miehen kanssa pelissä My Time at Sandrock, vain jotta saisin nähdä kaiken mahdollisen romanttisen sisällön.

Olet siis päättänyt mennä naimisiin unelmiesi poikamiehen kanssa? Kuka Sandorockin miehistä on sydämesi valittu? Anna kun arvaan: Logan? Hän ainakin on kaikista suosituin.

 


My Time at Sandrock: Avioliiton vaatimukset

On sanomattakin selvää että suhteesi aiottuun aviomieheen täytyy olla tarpeeksi hyvä, ainakin tasolla Lover. Myös workshopisi täytyy olla tasolla 5. Ja talossasi täytyy olla parisänky.

Ensin sinun täytyy ostaa kihlasormus (Engagement ring) Mysterious manilta, joka tulee kaupunkiin yleensä vain kerran kuussa, kuukauden 20. päivä, ja viipyy kaksi päivää kerrallaan.

Voit antaa kihlasormuksen tavallisena lahjana, tai treffien aikana. Mutta pelissä on myös spesiaali kosimispaikka, josta et ehkä vielä tiedä. Jos aloitat talosi luota seuraa junaraiteita oikealle. Käänny vasemmalle ennen siltaa, ja päädyt kallion reunalle, missä tämä mainittu kaunis paikka on. Sain tietää tästä paikasta vasta ennen kuin kosin kolmatta aviomiestäni Fangia.

 


HUOMIO: Jotkut poikamiehet kosivat sinua itse, joten sinun ei tarvitse kosia heitä! Nämä kaksi sinkkumiestä ovat Logan ja Owen.

Häät kirkossa tapahtuvat myöhemmin, valintasi mukaan 1-7 päivää kosinnan jälkeen. Mutta käytännössä heti kosinnan jälkeen olette naimisissa, ja puoliso muuttaa luoksesi.


Miten häät aloitetaan?

Mene kirkkoon hääpäivänä, ja lähesty pöytää vasemmalla. Sieltä voit valita häiden pitämisen. Häät eivät ala automaattisesti! 

Mielestäni parhaat häävieraat ovat lemmikit. Tässä kuvassa olen ensimmäisen aviomieheni Qin kanssa.

 



Kaikilla poikamiehillä on samat avioliiton jälkeiset missionit: kalastaminen, kokkailu, kävelylle meneminen ja puolison kanssa juttelu.

Sinkkumiehistä vain Fangilla on oma uniikki avioliiton jälkeinen tehtävä. Se on nimeltään "Him", ja sen pitäisi alkaa aika pian naimisiinmenon jälkeen. Vinkki: Tämä mission kestää monta päivää, ja sen aikana tarvitset paljon Hyacint orchid-kukkia. Tässä hyvä opas mistä löytää niitä.

Sinkkunaisista Amirahilla on uniikki avioliiton jälkeinen mission, jossa on mukana hänen (ja Arvion) vanhemmat. 


Avioliiton hyödyt

Puolisosi auttaa sinua talon ja tilan töissä. Asiat mitä hahmot voivat tehdä vaihtelevat niiden välillä. Esimerkiksi yksi Fangin tekemistä töistä on lähettää lemmikit töihinsä.


Haluatko lapsen?

Kun suhteesi puolisosi kanssa on tarpeeksi hyvä, mahdollisuus ehdottaa lapsen hankkimista ilmestyy. Puolisosi voi myös itse ehdottaa lapsen hankkimista, ja minä odotin sitä. Minulle se tapahtui seuraavana päivänä sen jälkeen kun lapsivaihtoehto-kupla ilmestyi. Jotta saisit mahdollisuuden lapseen sinun täytyy ensin laittaa kehto (crib) taloosi.

 


Raskaus kestää kaksi peliviikkoa, ja ellen ole täysin väärässä niin et menetä sen aikana terveyttä ja staminapisteitä niin kuin Portiassa. Joten tämä todellakin on parannus. Minun lapseni syntyi heti lopputekstien jälkeen, mikä ajoitus.

 


Vauvojen kasvaminen tuntuu kestävän ikuisesti, eikä minulla ollut kärsivällisyyttä odotella sitä toisen asteen eli ryömimisen jälkeen.

Mutta minun täytyy sanoa että Fang on todella omistautunut isä. Lapsi on aina hänen korkein prioriteettinsa. Jos lapsi tarvitse jotakin, Fang juoksee heti kotiin klinikaltaan, eli toiselta puolen kaupunkia. Kerran seurasin häntä koko matkan. Hänellä on pakko olla itkuhälytin... jolla on tosi pitkä kantomatka. Ovatko kaikki puolisot My Time at Sandrockissa näin omistautuneita vanhempia? Suoraan sanottuna en tiedä.

 


Toivotaan että kaikki avioliittounelmasi toteutuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti